好的,非常感谢,我初步搞了个行程,麻烦帮我看一下是否合理?还有乌尤尼的旅行社给我发了个3D2N的行程,这个行程好像前两天都是在盐湖, 第三个半天才去...

好的,非常感谢,我初步搞了个行程,麻烦帮我看一下是否合理?还有乌尤尼的旅行社给我发了个3D2N的行程,这个行程好像前两天都是在盐湖, 第三个半天才去智利边境的各种湖,跟HODAKA贴在官网上的行程不太一样,麻烦给些建议?Day 1. We begin the day by visiting the train cemetery, we go to Colchani community, Entered the Salt Lake to observe lots of salt, see Salt Hotel Which is a museum, We went to a place in a natural salt lake view mirrors. We hope the sunset.We ended the day in Uyuni at night.We return to Salt Lake, to see the stars (weather salt lake 1 hour to 2 hours).Day 2. We start the day early to see the sunrise, we return to Uyuni for breakfast, return to the salt lake to observe the natural mirrors finished the day in the cumunidad of Villa Mar.Day 3. We start the day and we enter Eduardo Abaroa National Reserve to see red lake, geysers and hot springs Polques, Dali desert green lagoon, ended up on the Bolivia-Chile border at 11:30 a.m. hrs.
你这个行程算是常规行程,那些高原湖通常也都是一天全部参观完,而且都放在最后一天。这三天的路线也没有绕路,所以还算合理。如果你想调整,那可以考虑省掉第一天的内容,略感无聊,头天进盐湖看镜子,看仙人掌岛,晚上住在红湖附近,第二天参观地热和红湖,住沙漠,第三天看剩下的湖回乌尤尼。说到底其实也没差多少。另外,看你行程,在复活节岛的天数有点稍长吧。。。