拉斯佩齐亚La Casa di Adele好吗?是否值得入住?

请问谁住过拉斯佩齐亚的La Casa di Adele,体验怎么样?酒店设施齐全吗?
Situated 45 km from Viareggio and 10 km from Corvara, La Casa di Adele offers pet-friendly accommodation in La Spezia. The property features views of the sea is 33 km from Forte dei Marmi.

Sestri Levante is 37 km from La Casa di Adele, while Levanto is 17 km from the property. The nearest airport is Pisa International Airport, 65 km from the property.