斯里兰卡旅游签入境时需提供一个月内的往返机票订单,否则拒绝入

斯里兰卡旅游签入境时需提供一个月内的往返机票订单,否则拒绝入境。但我们可能会多留几个月禅修,所以只订了去的单程票,想问问如何能开具双程机票单,如果显示没付费的机票单,是否也不能入境?
低温帐
擅长柬埔寨、俄罗斯、缅甸等地的问题
请联系你要去的禅修中心,他们会告诉你怎么办。
这家这样说的:
http://www.nibbana.cn/uploadfile/2013/0611/20130611060646935.pdf
VISAS
If you wish to extend your visa past the initial 30-day entry in Sri Lanka, you can apply for a single 3-month extension. If you
wish to stay for more than 3 months, you need to apply for visas prior to arrival. Na Uyana can support you with a
sponsorship letter. In Sri Lanka, Buddhist monks get a free one year residence visa which needs to be extended annually. You
need to have your monk photo in the passport for this. You should apply for your extension at least one week before the expiry
date of your current visa. The monastery may be able to assist you with your visa application, depending on circumstances.
Please see Ven. Ariyananda or Ven. Piyaratana for more information. Also visit www.immigration.gov.lk.
旅游签即ETA最多只能停留30天,如果是要停留时间超过这个,需要提前办好相应的签证
详细情况咨询一下斯里兰卡驻我国使馆吧。

Kevin_晨晨
擅长印度尼西亚等地的问题
一个月出境,飞邻近地区,比如泰国,再办电子签后入境吧。
另外也可以了解一下斯里兰卡哪种签证可以办理延期。

felix109
擅长新西兰、英国等地的问题
你这个就不是去旅游的,不该办理旅游签。另外办理别的签证吧。
Charlemagn
擅长葡萄牙、西班牙、日本等地的问题
旅游签证只能停留一个月,这就是为什么需要1个月内的返程机票。
shan_jun
擅长台湾、香港、澳门等地的问题
非法滞留,那不成了黑和尚黑尼姑了?

几个月的禅修不符合短期旅游签证规定,短期旅游签证只能停留1个月。
建议给移民局写邮件问问,按道理签证可以延期的国家对入境机票不是那么严格
cotaku
擅长意大利、日本等地的问题
那你不就逾期了
myxiao
擅长斯里兰卡、缅甸、以色列等地的问题
几个月,旅行签证只能停留30天