兰佩杜萨岛高性价比酒店推荐,住哪儿好?

兰佩杜萨岛的酒店能满足不同的住宿需求,
考虑舒适性推荐如下:

卡赛藩肯西法奇卡拉酒店 9.90分
Case Vacanze Farchikalà酒店位于Lampedusa的Guitgia区,距离海滩有100米,提供免费班车服务和带阳台及小厨房的一室公寓和公寓房。 Case Vacanze酒店的住宿内设有空调、用餐区和一间私人浴室。 Lampedusa Airport机场和Lampedusa Port港口的渡轮码头距离酒店有2公里。酒店距离镇中心有10分钟的步行路程。

La casa di Gio' 9.80分
Featuring a garden and free WiFi, La casa di Gio' features accommodation attractively located in Lampedusa, within a short distance of Guitgia Beach, Cala Croce Beach and Cala Madonna Beach. An Italian breakfast is available each morning at the bed and breakfast. Lampedusa Port is 2.6 km from La casa di Gio', while Cala Creta Beach is 3.3 km from the property. The nearest airport is Lampedusa, 2.5 km from the accommodation, and the property offers a free airport shuttle service.

考虑性价比可以选择:

Hotel Moschella 0.00分
Hotel Moschella is located in Lampedusa, 400 metres from Lampedusa Port and 700 metres from Guitgia Beach.

Each room at this hotel is air conditioned and has a flat-screen TV. Some units feature views of the garden or city.

You will find free shuttle service at the property.

You can engage in various activities, such as snorkelling and diving. Cala Croce Beach is 1.4 km from Hotel Moschella, while Cala Creta Beach is 1.8 km away. Lampedusa Airport is 1 km from the property.

日落公寓式酒店 9.10分
Puesta De Sol Residence公寓坐落在兰佩杜萨岛(Lampedusa),距离Cala Palme Beach海滩仅有50米,提供免费WiFi、一间酒吧和空调住宿。 公寓均提供一台平板电视、保险箱以及一间厨房或小厨房,还设有带吹风机的浴室。共用的阳光露台和前台提供免费的WiFi。 公寓每天供应甜美的自助式早餐,包括每日热饮、羊角面包和自制的馅饼。客人可在底楼的酒吧用餐。 Puesta De Sol公寓坐落在Porto Vecchio港对面,距离兰佩杜萨机场(Lampedusa Airport)有900米,提供免费班车服务。