去拉利伯塔德旅游住哪儿便宜?

拉利伯塔德的酒店能满足不同的住宿需求,
考虑舒适性推荐如下:

Hotel Mopelia - El Tunco 8.70分
Featuring free WiFi and a restaurant, Hotel Mopelia offers accommodation in El Tuncol. Guests can enjoy the on-site bar. Free private parking is available on site. Every room at this hotel is air conditioned. Some units feature a seating area where you can relax. Rooms come with a private bathroom. You can play table tennis at the hotel. San Salvador is 31 km from Hotel Mopelia, while La Libertad is 7 km away. The nearest airport is El Salvador Airport, 36 km from the property.

Hotel y Restaurante Rincón Familiar 8.90分
Facing the beachfront in La Libertad, Hotel y Restaurante Rincón Familiar features an outdoor pool and a garden. Among the facilities of this property are a restaurant, room service and a shared lounge, along with free WiFi. The hotel offers garden views and a children's playground. At the hotel, every room is equipped with a desk. At Hotel y Restaurante Rincón Familiar every room includes a flat-screen TV, a private bathroom, and a patio with pool view. Guests at the accommodation can enjoy a continental breakfast. San Salvador is 34 km from Hotel y Restaurante Rincón Familiar. The nearest airport is Monseñor Oscar Arnulfo Romero International, 31 km from the hotel, and the property offers a paid airport shuttle service.

考虑性价比可以选择:

西玛多拉达别墅旅馆 7.80分
Cima Dorada Villa酒店提供带瀑布的室外游泳池,距离一个私人海滩区有1公里,位于面朝海滩和热带雨林的拉利伯塔德(La Libertad),公共区域设有免费无线网络连接。 Cima Dorada Villa酒店部分客房享有海景和山景。客房设有共用或私人浴室。其他设施包括一个CD播放机和风扇。 La Ola Betos和La Curva de Don Gere餐厅距离酒店有5分钟的车程,都供应萨尔瓦多(El Salvador)传统菜肴和种类繁多的海鲜料理。 Cima Dorada Villa酒店设有一个花园、烧烤设施和露台。其他设施包括带平面有线电视的共用休息室、卡拉OK和洗衣机。酒店提供免费停车场和便利食品运送。 拉利昂娜(La Leona)和Palmarcito Beaches海滩可以在短短的3分钟车程内到达,两个海滩都可免费使用。酒店距离Atami私人海滩俱乐部有1公里,距离圣萨尔瓦多(San Salvador)的Ilopango International Airport国际机场有1小时的车程。 酒店可应要求提供私人交通服务。

兰科拉斯萨斯普拉亚圣地亚哥住宿加早餐旅馆 6.50分
Rancho Las Brisas de Playa San Diego住宿加早餐旅馆距离海滩有不到10分钟的车程,设有室外游泳池、辽阔的花园以及免费停车场。 客房享有花园景色,配有床单、风扇以及带淋浴的私人或共用浴室。 Rancho Las Brisas de Playa San Diego住宿加早餐旅馆提供共用厨房、旅游咨询台、行李寄存处和熨烫服务。客人可在住宿加早餐旅馆内或周边地区进行骑自行车和徒步旅行等一系列活动。 住宿加早餐旅馆距离拉利伯塔德镇(La Libertad)中心有10分钟车程,距离Compalapa Airport机场30公里。