印度IRCTC注册求助~~

TERRYC_O 来自论坛印度/孟加拉版面
按照攻略先注册了cleartrip,再链接到IRCTC注册...多次尝试后,终于提交成功...并email请求帮忙通过手机验证,可是提交的时候忘记用注册邮箱了...第二天就收到回复:Dear Customer,Please send us the request from Email-id terrycl@sohu.com as it is one, which is mentioned in your profile terryclhy with IRCTC,ORSend us the following profile details: Name, Residential address, Office address, Date of birth, Registered mobile number to assist you and to check the authenticity of the mail.Please also confirm the email-id you want to update in your profile. We will update your profile email-id and password will be sent to your new email address.Note: Please send us the request from the same email id which you need to update in your profile with IRCTC.Thanks & RegardsMeenuExecutive, Customer Carecare@irctc.co.inPh: 011-39340000www.irctc.co.in[#2012912]于是立马用注册邮箱又发了一次,可是就再没消息了。-_-"然后每天发一封信过去,仍然没消息。。。离出发时间一个月不到了。。。急求帮助。。。或提供IRCTC账号。。。Thanks
垃圾箱看了。。。也重新注册试过了,都没有回复。。-_-"
请问一个IRCTC账号一次可以买几张票?
你检查一下你的邮箱里的垃圾箱里有没有回件