土耳其航空/土航是否可以随身携带乐器

万花筒777 来自论坛航空版面
想咨询下有没有人亲身经历或见过背吉他(用包装)上土航,因为尺寸肯定超过随身尺寸,但是做过很多其他的航空公司都可以解释过去。第一次做土航,不太了解他们的情况
谢谢

Musical InstrumentsMusical instruments of dimensions not in excess of cabin baggage limits may be carried as cabin baggage.Musical instruments of dimensions exceeding cabin baggage limits may be carried in the cabin on the condition that an extra seat is purchased and reserved in advance.Musical instruments to be carried in the cabin on a seat must be no more than 75 kg and be of dimensions not exceeding 50x50x67 cm. Larger musical instruments must be carried as hold baggage.The dimensions of the musical instrument to be carried in the cabin must be of dimensions appropriate to the seat.动动手指不就查到了吗
超尺寸的行李是必须购买行李票(CABIN BAGGAGE TICKET/CBBG TKT)才能带入机舱的。一般机舱行李长宽高三边之和不超过115厘米,吉他是肯定超了的。如果你要托运的话也可以,航空公司会让你签订一个免责书,这样的话损坏他们不赔。