英国到温莎的off-peak火车票问题

walking_libra 来自论坛英国/爱尔兰版面
在thetrainline里,查到off-peak day return,写着是Travel any time of day, return same day.Travel is allowed via any permitted route.
但是点进去描述是You must travel on the date, time and trains specified. You may not start, break and resume, or end your journey at any intermediate station except to change to/from connecting trains as shown on the ticket(s) or other valid travel itinerary.
那我到底是能做off-peak的任何车呢,还是要坐我预定时候选定的车呢?
另外这个off-peak到底是什么时候啊,网站上找了好久都没找到,求解答,谢谢!
Off-Peak SingleYou can travel on any off-peak train on the date shown on the ticket.Off-Peak ReturnYou can travel on any off-peak train. For the outward journey this must be on the date shown on the ticket and for the return journey within one calendar month.Off-Peak Day Single / Off-Peak Day ReturnThe outward and return journey must be made on the same date as shown on the ticket but on any off-peak train.Super Off-Peak ticketsFor the quietest times of day. They offer the same type of flexibility as off-peak tickets but have further restrictions to travelling at only super off-peak times.
off-peak day return
可以坐 off-peak时间段 (这个不同站点有不同定义,一般早上9/10点之前都是peak time,伦敦似乎还有晚高峰)的任何火车 必须当天往返
reservoir
英国资深旅行者,问答探路者
擅长英国等地的问题
off peak票只能用于非高峰时间坐火车。其他火车票相关问题请看:http://bbs.qyer.com/thread-1323526-1.html
off-peak one day return就是你可以选任何班次的车,但是就是要off-peak,非高峰期就可以