马德里-波尔多-米兰 机票

kufanny 来自论坛航空版面
马德里-波尔多 8th,Mar

波尔多-米兰 9th,Mar

如何才能订到便宜的机票啊?

有什么廉价航空公司可以推荐吗?
就是最低价了,赶快出吧。O舱位置很少的,34.71

NO REBooking REQUIRED FOR LOWEST AVAILABLE FARE

LAST TKT DTE 09JAN12 - SEE ADV PURCHASE

------------------------------------------------------------

AL FLGT BK T DATE TIME FARE BASIS NVB NVA BG

MAD

OPO TP 1007 O O 08MAR 0800 OWFLYES 08MAR08MAR 1P

EUR 16.00 08MAR12MAD TP OPO21.44NUC21.44END ROE

EUR 9.00YQ

EUR 7.50JD

EUR 2.21QV

EUR 34.71

TICKET STOCK RESTRICTION

BG CXR: TP

PRICED WITH VALIDATING CARRIER TP - REPRICE IF DIFFERENT VC

TICKETS ARE NON-REFUNDABLE

ENDOS CHNG PEN/FARE RESTR APPLY