索波特Pokoje blisko plaży好吗?是否值得入住?

请问谁住过索波特的Pokoje blisko plaży,体验怎么样?酒店设施齐全吗?
Pokoje blisko plaży is located in the Dolny Sopot district in Sopot, 500 metres from Crooked House and 600 metres from Sopot Pier.

Pokoje blisko plaży features free WiFi .

Leśny Stadium is 1.4 km from Pokoje blisko plaży, while Forest Opera is 1.8 km away. The nearest airport is Gdansk Lech Walesa Airport, 9 km from the property.