去阿尔科巴萨旅游住哪儿便宜?

阿尔科巴萨旅游住哪儿便宜?
阿尔科巴萨酒店能满足不同的住宿需求,
考虑舒适性推荐如下:

水车谷乡村酒店及公寓 9.10分
Vale d'Azenha Hotel & Residences酒店位于自然的宁静环境中,提供室外游泳池、桑拿和热水浴池等现代化的设施,距离著名的Alcobaça Monastery修道院有7公里,距离纳扎雷海滩(Nazaré Beach)有10公里。 酒店的空调客房提供免费Wi-Fi、私人浴室和阳台。酒店还提供带完备厨房的宽敞别墅,客人可携带宠物入住。 客人可以在Vale d'Azenha Hotel Rural & Residences酒店享用每日自助早餐。点菜餐厅供应传统的葡萄牙餐点。内部酒吧供应清凉饮料和鸡尾酒。 Vale d'Azenha Hotel & Residences酒店距离Serras de Aire和Candeeiros Natural Park自然公园的绿地有15公里。客人可在该地区参加远足和骑自行车等多项活动。酒店距离São Martinho do Porto有12.7公里,距离里斯本国际机场(Lisbon International Airport)有108公里。

罗西奥阿尔科巴萨旅馆 9.30分
Hostel Rossio Alcobaça位于阿尔科巴萨,配备露台以及免费WiFi,距离Monastery of Alcobaca有不到几步路,距离Alcobaça Castle有6分钟步行路程。这家住宿距离Monks Park有3.6公里。住宿为客人提供ATM取款机和共用厨房。 部分客房还配备带洗碗机的厨房。 最近的机场是里斯本机场,距离这家青旅有103公里。

考虑性价比可以选择:

Guest House of Alcobaça - Hostel 7.80分
The Hostel of Alcobaca - B&B is set in the historical centre of Alcobaça, 300 meters from Monastery of Alcobaca. The property features 2 patios and provides complimentary coffee and tea as well as a daily breakfast. Guests can be accommodated in private rooms or dormitories. Some rooms have private bathrooms, others have access to shared bathroom facilities, free toiletries and a hairdryer. Both include free towels. Certain units include a TV for the guests' convenience. Bed linen and pillows are provided at this hostel. The Hostel of Alcobaca - B&B features free WiFi and a common area with cable TV. Guests are welcome to cook their own meals at the shared kitchen. Other facilities include washing machine, lounge area, table tennis, darts and bicycle storage. Free private parking is also provided, depending on availability as well as free public parking. Fátima is a 30-minute drive away, while Nazaré Beach is within about a 15-minute drive. São Martinho is a 18-minute drive from the hostel. The nearest airport is Portela Airport, 87 km from The Hostel of Alcobaca – B&B.

罗西奥阿尔科巴萨旅馆 9.30分
Hostel Rossio Alcobaça位于阿尔科巴萨,配备露台以及免费WiFi,距离Monastery of Alcobaca有不到几步路,距离Alcobaça Castle有6分钟步行路程。这家住宿距离Monks Park有3.6公里。住宿为客人提供ATM取款机和共用厨房。 部分客房还配备带洗碗机的厨房。 最近的机场是里斯本机场,距离这家青旅有103公里。