某潜店说:政府不让20dives以下的ow在西巴丹深潜了?且不让用潜水相机了?

蓝格怪衣 来自论坛潜水俱乐部版面
某潜店说:政府不让20dive以下的ow在西巴丹深潜了?而且不让用潜水相机了?这是真的么????
http://www.sipadanonline.com/Packages.aspx?g=1

DIVING IN SIPADAN ISLAND:
As announced by the Malaysian Government effective 10th Feb 2013 the following rules apply when diving Sipadan Island:
only Advanced Open Water Divers or entry level divers with a minimum of 20 log dives are allowed to dive in Sipadan.
Underwater Cameras, Hand Gloves and Fish Pointers are totally banned in Sipadan
false alarm.没有的事啦。