• 已售份
元起
• 已售份
元起
• N
N
已售N份
N元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• /
/
已售/份
/元起
• /
/
已售/份
/元起
• /
/
已售/份
/元起
• 已售份
元起
• 0
已售0份
0元起
• 已售份
元起
• p
p
已售p份
p元起
• L
L
已售L份
L元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起

澳洲签证邮件

84 来自论坛签证版面
Notification of the grant of a VISITOR (Class FA) VISITOR (Subclass 600) visa.
I wish to advise that a decision has been made on this application and a visa has been granted
on 14 September 2013 to the applicant(s) listed in the Visa Grant Notice, which contains
important information about your visa.
Questions about this decision

请问邮件里面说的意思是已经给予签证了么
If you have questions about this decision, or the process or information that was taken into
account, you may contact us by any of the means listed below.