维也纳交通单次票可以换乘是什么意思?

netear 来自论坛奥地利版面
网站上说:Ticket for a single trip

The best way for a spontaneous journey by public transport

Valid on all public transport services in one zone of the VOR (transportation association of Eastern Austria; for the core zone Vienna 100 and zones included in the VOR)
Valid for one trip in one direction
The ticket holder can change lines (as often as they like)
穷游上也说用于单程(一个方向),可以换乘,没有具体时长限制,这样和24小时天票有啥区别啊
单次票是指从起点A到目的地B之间(当然必须在维也纳市区范围内。出了这个范围,比如说去机场,那就需要再买一张单次票),可以换乘所有的公共交通系统(地铁、轻轨、公交车已经有轨电车)。在维也纳单次票通常会称为趟票或是一小时票。