赫罗纳Apartamento Sombra de la Catedral怎么样?有人住过吗?

赫罗纳的Apartamento Sombra de la Catedral有人住过吗?环境怎么样?卫生条件好吗?
Apartamento Sombra de la Catedral offers accommodation in Girona. Apartamento Sombra de la Catedral features views of the city and is 500 metres from Pont de Pedra.

The kitchen is equipped with an oven. Towels and bed linen are provided at Apartamento Sombra de la Catedral. Other facilities at Apartamento Sombra de la Catedral include a terrace.

Girona Cathedral is a few steps from Apartamento Sombra de la Catedral, while Arab Baths Girona is 100 metres away. The nearest airport is Girona-Costa Brava Airport, 11 km from Apartamento Sombra de la Catedral.