请问马德里机场的行李寄存处的营业时间

因为是马德里进出到里斯本,定的又是早上的廉价航空,所以想把行李寄存在机场。请问大家知道行李寄存处的营业时间吗。能知道位置和收费标准就更好啦。谢谢
空心大哥
擅长东南亚、澳大利亚、意大利等地的问题
Left Luggage and Luggage StorageThere are lost and found offices in Terminal 1, Terminal 2 and Terminal 4. Their contact numbers are 913 936 805 for the Left Luggage Office at T2 and 917 466 065 for the Left Luggage Office at T4.Three locker sizes are available and each are charged per 24-hour period. The charges are:
Small - €4,22
Medium - €4.82
Large - €5.42
edwardliu2013
擅长西班牙、法国等地的问题
没记得有。。。如果有的话,应该是24小时的。具体可以看一下机场的网站,里面应该会有介绍的。
以投币的方式寄存行李,但行李要符合寄存箱的尺寸。