火车7:05到达斯塔万格,赶得上7:30去奇迹石的汽车吗

奥斯陆出发7:05到达斯塔万格,准备搭7:30的唯一班车去奇迹石,但我只知道在Fiskepiren码头搭乘,但不知道当中距离多少,如何走,敢问有大侠具体行走路线不!这个时间来不来得及T。T
还有我下火车拖着个箱子,不知道寄存来不来得及,奇迹石那边startingpoint有没有可以寄存的地方,价格是多少,谢谢啦!!!!
有人说在码头。那你肯定来不及了。但官网上的表述是在BUS站。

You travel by bus
from the main bus station/by terminal in Stavanger (track 6), Ruten Sandnes or
Ålgård to Byrkjedalstunet. There will be a stop where you can shop at the
chandlery. Here you will find candles, wood, glass and many other great
souvenirs. The journey will go on to Øygardstøl where the actual hike to Kjerag
starts. The bus will bring you to Stavanger at. 16:45 pm with arrival 19:15 pm

SCHEDULE

Outbound:

07.30 Departure from Stavanger Byterminalen (Bus terminal) track 6

07.50 Departure from Ruten Sandnes v/Mc
Donalds

08.00 Ålgård

08.30 Byrkjedalstunet (30 min stop)

09.00 Departure from Byrkjedal

09.45 Sirdal西达尔

10.45 Øygardstøl (starting piont hiking
Kjerag)

Return journey:

16.45 Departure Øygardstøl

17.45 Sirdal

18.15 Byrkjedalstunet

18.45 Ålgård

19.00 Sandnes

19.15 Ankomst Stavanger