有关雅典租车的问题

wendy_to 来自论坛希腊/塞浦路斯版面
有没有童鞋在雅典租过车啊?

想租车去天空之城,哪家车行好啊?另外需要注意什么,真的怕被黑啊!!
Dear client

Kindly please note the following for chinese driving license you have to present also official translation from the Chinise transport ministry in order to rent a car in Greece.

We remain at your disposal for any further information you may require.

我问中国驾照带hertz内部认证如何,雅典hertz的回复

也就是说有官方翻译(公证)就可以