【求助】寄信给西班牙领事馆却说delay和failure是怎么回事呢?

我在上海,信是写给 cog.shanghai.vis@naec.es 的

先是收到邮箱自动回复说邮件delay了——

“This is an automatically generated Delivery Status Notification. THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipients has been delayed. cog.shanghai.vis@naec.es”

隔了一天又收到一封,更要命,说投递失败了。

“This is an automatically generated Delivery Status Notification. Unable to deliver message to the following recipients, due to being unable to connect successfully to the destination mail server. cog.shanghai.vis@naec.es”

不能投递到对方的邮箱服务器是什么意思啊,是他们的邮箱服务器坏了?还是被塞爆了?还是我用的邮箱不对?我是用hotmail发的呀。

求各位长老指点!!
请问现在预约到什么时候了呀