法国申根签到底复印护照哪几页?

brightside 来自论坛法国/摩纳哥版面
伦敦申请法国申根

护照复印件要求是:2 copies of the passport containing personal identity information including one copy containing the validity extension information, note on remarks page and all the pages which contains schengen visas

除了护照首页 所以申根签证页 还有啥?啥是 note on remarks page
?还有答案么?

没找到啊