• 已售份
元起
• 已售份
元起
• N
N
已售N份
N元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• /
/
已售/份
/元起
• /
/
已售/份
/元起
• /
/
已售/份
/元起
• 已售份
元起
• 0
已售0份
0元起
• 已售份
元起
• p
p
已售p份
p元起
• L
L
已售L份
L元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起

又是关于亚航退税,超过6个月不能退??

Dear Sir/Madam,

Referring to your feedback ID: XXXXXXX. Please accept our apologies for the late reply.

With regards to your request, we regret to inform that we are unable to refund back the airport tax for flight after 6 months period. All airport tax refund request must be made within 6 months after the flight departed.

We apologise for the inconvenience caused. We truly appreciate your valued patronage and we look forward to welcoming you back again soon.

Should you have further enquiries please feel free to email us back.

Sincerely,
俺申诉中。。。反正之前肯定申请过了。。

Dear Afif:

Thank you for your reply. Let me point that I've called the call center for refund several month ago.It was unsuccessful cause of the bank information was not complete. But no one contact me and just holding my request until I called again this month.

There were three fights to refund, XXXXXXXXXX. Please check with your call center officer. I think it's not my fault which cause the process so long.

You help would be appreciated.

Regards,

==

写得匆忙。。后来看看语法什么的错误大大滴多。。

to be continued>..
那申请退税是要等航班后吗?还没飞是不能申请退票吗?

还有这退税款是到支付的信用卡还是亚航账号?
为什么非要超过6个月呢?

6个月半年的时间还不够处理退税吗?
为什么非要超过6个月呢?

6个月半年的时间还不够处理退税吗?