弱弱问一下,伦敦法签是不是不要预定好旅馆的啊

troysun 来自论坛法国/摩纳哥版面
我从大使馆上看到这段话,不知道是不是不需要预定好旅馆的。不知道具体操作怎么样的。

As the holder of a ’C-Visit’ visa or of a British visa valid for 6 months or less, be advised that there may be a delay of a few weeks for the processing of your application. You will need to apply for your visa in person and will have to produce, in addition to the usual supporting documents, your confirmed return ticket back to your country of residence, a proof of financial means of support (traveller’s cheques) and a self-addressed stamped envelope in order to be informed of the outcome of your visa application. You will also be expected to provide photocopies of your travel document.
这段话是说如果你拿的是c类签证来到英国,那你法国驻英使馆申请签证的等待时间可能会很长。

旅馆和机票都要订的。
要预定,不过他看的不是很细,相对于机票来说
要的

没看到这段话和不需要定旅馆有什么关系