武汉飞普吉亚航不免费托运行李箱,请问是如何收费的?

checked baggage (during initial Booking) 托运箱子(在最初的预订中)international (up to 20kg) cny 130 international (up to 25kg) cny 160 international (up to 30kg) cny 220 international (up to 40kg) cny 420 checked baggage (after initial Booking) 托运箱子(在最初的预订后修改)international (up to 20kg) cny 150 international (up to 25kg) cny 184 international (up to 30kg) cny 253 international (up to 40kg) cny 483 checked baggage (airport counter) 托运箱子(在机场柜台办理)international (up to 15kg) cny 240 亚航官网可以查到所有的收费项目:http://www.airasia.com/cn/zh/our-fares/fees-and-charges.page
带标准箱不超过7公斤可以带上飞机