谁住过阿姆斯特丹市中心南便捷酒店,是否推荐?

请问有人住过阿姆斯特丹市中心南便捷酒店吗?附近的交通方便吗?
price, location.room too small,bad smell room, windows can"t open, so you have to sleep in thebad smell room whole night even they say they strong air condition exchange every hour for 75m2, but i have to say i can"t feel it .无线网络慢,有tv