玛赞La Grange de Campaulise - Camping à la ferme - Roulotte - Mont Ventoux怎么...

La Grange de Campaulise - Camping à la ferme - Roulotte - Mont Ventoux位置好吗?周围有什么地标建筑吗?麻烦住过的人给些意见,谢谢啦
Situated in Mazan, 29 km from Avignon, La Grange de Campaulise - Camping à la ferme - Roulotte - Mont Ventoux boasts a seasonal outdoor pool, barbecue and children's playground.

The rooms include a TV. Certain units feature a seating area where you can relax. Enjoy a cup of coffee or tea while looking out at the mountains or pool.

There is a 24-hour front desk at the property.

Fresh eggs and vegetables are offered to the guests.

The farm stay also offers free use of bicycles. Orange is 25 km from La Grange de Campaulise - Camping à, while Saint-Rémy-de-Provence is 40 km away. The nearest airport is Avignon-Provence Airport, 26 km from La Grange de Campaulise - Camping à la ferme - Roulotte - Mont Ventoux.