英语不错的朋友翻译下咯~HELP ME

小茄子皮 来自论坛菲律宾版面
You will receive a voucher via separate email from us and you must use this to check in at the hotel. If you don't receive the voucher within 48 hours, please contact us so we can resend. Please remember to check your spam settings to allow emails from agoda.

劳教,翻译下voucher via separate 咯。我不太确定~~~还望高手指点。三颗油为你吗起! 是什么券啊?住宿券啊?还要等他们发送邮件,再打印这个什么券啊?还是他会把券邮寄到我的地址呢?(这个可能性比较小……)
邮件就是说,把电子发票(另外邮件)打印出来,在check in时候,给reception就好