米德尔堡La Casa di Ethra怎么样?有人住过吗?

米德尔堡La Casa di Ethra怎么样?请问有人住过吗?
La Casa di Ethra offers pet-friendly accommodation in Chiatona. Guests can enjoy the on-site bar.

Every room is equipped with a flat-screen TV. The rooms have a private bathroom. La Casa di Ethra features free WiFi throughout the property.

You will find a shared lounge at the property.

Matera is 42 km from La Casa di Ethra, while Alberobello is 33 km away. The nearest airport is Bari Karol Wojtyla Airport, 73 km from La Casa di Ethra.