卡兰茨奥赫Holiday home Duynpark Het Zwanenwater 2怎么样?有人住过吗?

请问谁住过卡兰茨奥赫的Holiday home Duynpark Het Zwanenwater 2,体验怎么样?酒店设施齐全吗?
Holiday home Duynpark Het Zwanenwater 2 offers pet-friendly accommodation in Callantsoog. Guests benefit from patio. Free WiFi is available throughout the property.

The unit is equipped with a kitchenette.

Haarlem is 49 km from Holiday home Duynpark Het Zwanenwater 2, while Alkmaar is 22 km from the property. The nearest airport is Schiphol Airport, 58 km from Holiday home Duynpark Het Zwanenwater 2.