考洛乔Alice Panzió Gold怎么样?

要去了,请问有人住过Alice Panzió Gold吗?附近的交通方便吗?
Offering a restaurant, Alice Panzió Gold is located in Kalocsa. Free WiFi access is available. Each room here will provide you with air conditioning. Private bathroom also comes with a bath or shower. Extras include bed linen.

At Alice Panzió Gold you will find a garden, barbecue facilities and a terrace. The property offers free parking.