墨尔本宝石码头好玩吗?

yianghwee21 来自论坛澳大利亚版面
求评价
Gem Pier is an historic pier on Port Phillip Bay, in Williamstown, Victoria, Australia. The pier is 145 metres in length and is currently home to the museum ship HMAS Castlemaine and Melbourne Seaplanes.
码头建于1839年,是墨尔本地区的第一个港口,当年企业号邮轮搭载着第一批的欧洲移民来到了墨尔本,见证了墨尔本的发展和崛起。
站在桥上看着港口里的船,喝一瓶啤酒,摸摸口袋,摸摸转身离开了。推荐骑自行车来这里绕一圈。
我要是没记错的话,这是旁边有糖果屋内个吗?