惠斯勒山地车公园,怎么样?

562246223mvj 来自论坛加拿大版面
Grab your bike. Grab your friends then grab your balls cause you're gonna need em. Whistler the town is rather meh but you can crash in your car in lot 5 and swim in the creek to get clean. No need to go into the village at all. Lucid Living baby!
惠斯勒是2010年温哥华冬奥会与残奥会高山滑雪和北欧两项比赛地,更是加拿大著名的度假胜地。惠斯勒山地自行车公园提供多种山地骑行路线和相关服务。
景色非常赞,推荐自驾去。一路的风景让你流连忘返。推荐冬天去,雪景是最美的。
在shopping center附近,很热闹,人也很多,尘土飞扬,一个个biker神采奕奕