各位大侠,哪里可以查到并订到半日的企鹅岛tour?

spiritdancer 来自论坛澳大利亚版面
我查到Go West只有一日的,哪里有半日的?

多谢先!
AAT king:

http://www.aatkings.com/au/index.php?brochure_id=2350甶on_tour_id=2414

Melbourne Penguin Express Tour

Travel from Melbourne on AAT Kings’ express coach tour, To the Penguins Only visiting Phillip Island. See the nightly penguin parade at Summerland Beach.

Tour code K11

1 days

Priced from A$99

Sightseeing Tours

Penguins Only K11

For those who are interested only in penguins, take our express tour down to phillip island to view the nightly parade

Express travel direct from Melbourne toPhillip Island.

Enjoy panoramic views of French Island on the way.n See the little penguins returning up the beach to their nightly nesting places.

Visit the Education Centre for information about the penguin and how they live.

Time to browse in the gift shop.

Café meals are available (own expense).

Operates: Daily

Hotel pick-ups available.

02 Apr to 29 Oct

Departs: 3.15pm

Returns: 9.30pm

30 Oct to 01 Apr

Departs: 5.30pm

Returns: 11.30pm
关键我是上午到墨尔本,下午就计划去企鹅岛,不知道到了再找团是否来得及

所以想最好事先订好,以防万一啊引用 “

二锅头写道:

好像没有半天的吧,都是一天的,你查查,ATS PTC,都几个公司都有,或者你从酒店的大堂的提供的免费资料里,应该也有一些公司,你多看看。”
AATKings(点击)

这个是个比较大比较有名的旅游公司,据我所知他家有半日的.

其他还有一些旅游公司也有,但是没有网址,其实你可以到了墨尔本之后然后问住的地方的工作人员他们会给你介绍一些,然后你自己可以选
好像没有半天的吧,都是一天的,你查查,ATS PTC,都几个公司都有,或者你从酒店的大堂的提供的免费资料里,应该也有一些公司,你多看看。