求助:Wizz Air更改航班日期,转机无法衔接...在线求助!

wangsainan 来自论坛航空版面
2月份的时候订了从布达佩斯马德里的机票,分两段,中间有4个小时的转机时间。

4月28号的机票。

布达佩斯——米兰 Wizz Air

米兰——马德里 Ryanair

今天收到Wizz Air的邮件,通知我说要把布达佩斯米兰的这张票推迟到4月29号,如果同意就点击链接确认,不同意却需要打客服电话。现在不知道怎么办了,这个更改显然是不能接受的,不然另一段路程就无法解决,损失很大。

诚求达人帮我一把。

以下是邮件原文。

Dear Passenger, We regret to inform you that there has been a schedule change which affects your flight under reservation code Q13LLV. Wizz Air sincerely apologises for any inconvenience the change may cause.

The new flight times are: 29/04/2009 Budapest 0600 Milan - Bergamo 0735 If the new times are acceptable to you, please confirm this by ticking the acceptance box and clicking the ”accept schedule change” button. PLEASE CLICK BELOW TO ACCEPT THIS FLIGHT CHANGE ONLINE.http://www.wizzairsc.com/a.asp?

i=33Q13LLVMOVE0235S49600BUDBGY735&lg=EN Thank you!

Please note that your Reservation Code has not changed. If you do not accept the new flight times please call the Wizz Air schedule change assistance number at +44 (0) 871 265 7257 (or 0036 1 470 9491 from Hungary; 0048 22 351 9492 from Poland) or one of the numbers to be found on wizzair.com Please do NOT send a reply e-mail, this mailbox is for sending only! Wizz Air Customer Service
我的Vasteras-Poznan也改了,提前一天……