本人E文盲,请帮我看看这是不是多次往返的签证

随心一点 来自论坛太平洋海岛版面
this visa expires 1 month(s) after each arrival,stay is subject to grant of entry permission. you must leave new zealand before the expiry of your visa or face deportation. the holder shall not undertake employment in NZ. the holder shall not study for more than 3 month in every 12 month period in NZ

这是不是说每次最多不超过1个月,每年不超过3个月
Mumber of Entries:Multiple 是多次;

Mumber of Entries:single 是单次