vueling伏林航空登机携带行李不能超过55*40*20,请问56*37*22的箱子算超过吗?

是硬行李箱,20寸,另外带一个行李箱还能背双肩包吗(女士正常大小的)

空心大哥
擅长东南亚、澳大利亚、意大利等地的问题
官网的要求如下:
You can carry one piece of hand luggage no heavier than 10 kg and no larger than 55x40x20 cm.
You can also carry another smaller bag or case measuring no more than 35x20x20 cm and one additional bag containing any purchases made at the airport. They must both fit under the front seat.
你的行李箱应该没有问题,双肩背在这个尺寸范围内即可。