买到票了,天津往返吉隆坡,3月26-4月4日,还有吉隆坡往返巴厘岛

ice194 来自论坛版面
Depart

Tianjin (Beijing) (TSN) to Kuala Lumpur LCCT (KUL)

Economy Promo

Saturday, 26 Mar 2011 Flight D7 2613

Depart (TSN) at 15

Arrive in Kuala Lumpur International Airport(LCC Terminal) (KUL) at 22 Return

Kuala Lumpur LCCT (KUL) to Tianjin (Beijing) (TSN)

Economy Promo

Monday, 04 Apr 2011 Flight D7 2612

Depart Kuala Lumpur International Airport(LCC Terminal) (KUL) at 08

Arrive in (TSN) at 14

Details

TSN - KUL KUL - TSN Total

Fare 292.00CNY 292.00CNY 584.00CNY

Airport Taxes and Fees 404.00CNY 120.00CNY 524.00CNY

Total Amount 1,108.00CNY 两个人
我买的天津到吉隆坡往返 吉隆坡巴厘岛往返 前面那个往返600后面那个往返160 和你的差不多~好像比你的还贵~你挺便宜的!