• 已售份
元起
• 已售份
元起
• N
N
已售N份
N元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• /
/
已售/份
/元起
• /
/
已售/份
/元起
• /
/
已售/份
/元起
• 已售份
元起
• 0
已售0份
0元起
• 已售份
元起
• p
p
已售p份
p元起
• L
L
已售L份
L元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起
• 已售份
元起

新手求助!宿务国际航班取消怎么办?确认信写着”JUly6出发July 15回”明明我定的是7-17号

回复说航班取消然后 options:1】ReBooking – up to 1 month without any charges. For roundtrip flight, same number of days must be followed. see our website for your reference of the exact flight details that will fit your schedule2】Rerouting – up to 1 month of the nearest alternate station without charges. Rerouting of non-disrupted flight is strictly not allowed and transfers will be on passenger's account.3】Travel fund – without any charges (may use up to 90 days based on the date of creation). We also inform you that the airline will certainly notify you of the changes in your flight schedule; your Booking is included in our queuing list. You may not have received the notifications yet since we send out email notifications on a per date basis. prioritizing the nearest flight date but reassured all passenger will be notify thru SMS and EMAIL regarding schedule change and cancellation因为我和同伴(她从成都出发)定了7号马尼拉见,该怎么办?我还订了其他行程的票且都是宿务航空,如果改时间的话我后面的行程应该怎么办【刚看了官网7-17号的票还在卖啊?
这个你还是确认一下,你的票是不是还在,如果按照你说的,他们不该发这个邮件的