德铁订票

Conanxmy 来自论坛德国版面
我订了2个人的票,EMAIL发给我的电子票里只有订票的人的名字,而且还有1段话
Dear Ms. CHEN,

Your Booking information:
Order number:
Identification card: Credit card
Customer number:

Please note:
The ticket is valid for JIE CHEN only (and if applicable for accompanying passengers). You must also show the identification card entered at the time of Booking: Credit card ****0269.The train attendant will scan the identification card and the barcode. Please have your ticket and identification card ready for inspection.另外一个怎么办?只要打印一份电子票就行了吗?
非实名制,只检查购票人的ID卡(尾号是0269的那张信用卡)和打印出来的车票

买2人票,随便带谁坐车都可以