今年暑假黄石公园从西拇指到老忠实那段路通了吗?

Delightmood 来自论坛美国版面
黄石公园从南面进,从西拇指到老忠实的路今年上半年还是封闭维修的,不知道最近暑期有没有开通,有走过的穷儿请告知下,谢谢啦!
心动身也动
擅长挪威、瑞士、奥地利等地的问题
Old Faithful to West Thumb (Craig Pass—Isa Lake Bridge Replacement: June 11 through September 10—expect traffic delays up to 30 minutes. (Visitors are able to access Lone Star Geyser on the west side and DeLacy Creek trailhead on the east side.)---引自黄石公园官网