西班牙签证预约到什么时候了?

我们六个同事9月末去西班牙,其中一个护照办理中,估计要到7月下旬才能出来,到时候会不会预约来不及啊,有最近去预约的TX能告知已经约到什么时候了吗?热门时间真是忐忑啊!
我的回执。照我的理解,应该是最早7月20日,那么晚几天去是可以的吧。

Dear Sir/Madam,

Further to your e-mail dated July 1st, we would like to inform you that you can come to the Consulate to present your visa’s application anytime from 09 AM to 11 AM, July 20th, 2011. This is the earliest appointment we can arrange for you.

Please print this sheet and take it with you to the Consulate, because we need it to confirm your appointment time.

Please find enclosed the Application Form, Requirements for the Visa and Requirements for photography. You should print the Application Form on both sides of the same paper. We need 2 photocopies of the Application Form. Photos must be stuck on all of the 2 folios.

Only the people with HUKOU or residence permit (at least 3 months from the issuing date) in Shanghai, Zhejiang, Jiangsu, Jiangxi and Anhui can apply for the visa in this consulate.

Thank you for your cooperation.

Consulate General of Spain in Shanghai

Tel: 0086 21 6321 3543 ext. 209,212 (Dept. Visa)

Fax: 0086 21 6321 1726

E-mail: cog.shanghai.vis@maec.es

Direction: Room 303, 12 Zhong Shan Dong Yi Road, 200002—Shanghai, P. R. China
引用 “原帖由 疾走尘沙 于 2011-7-8 00 发表

我的回执。照我的理解,应该是最早7月20日,那么晚几天去是可以的吧。

Dear Sir/Madam,

Further to your e-mail dated July 1st, we would like to inform you that you can come to the Consulate to present you ... ”

话说给你日期,就要按日期去啊,如果你觉得这天不满意,再发邮件询问能否改时间咯。。不能自己随意说晚几天去也是可以的。。
我7月1日预约签证,当天使馆给了回复,让我7月6日日去签证,但因时间有点紧迫(其中还包含了两个休息日),怕来不及准备资料,再次给使馆致信,希望推迟几天签证,使馆立即给了回复,该在7月8日面签。提交完资料后,直接让7月12日取证。昨天已经顺利取回签证。比想象中顺利许多

供即将签西班牙的筒子们参考
引用 “原帖由 spain-te-espera 于 2011-7-13 00 发表

话说给你日期,就要按日期去啊,如果你觉得这天不满意,再发邮件询问能否改时间咯。。不能自己随意说晚几天去也是可以的。。 ”

正解。。。。。。他们一天好像排好差不多10个人
谢谢各位了,争取本周等同事护照来了后马上预约,基本资料和行程什么都订好了,机票,酒店ok,保险马上弄好,各种证明也差不多了,期待我的首次欧洲自由行
其实我发现西班牙是 如果你出发急的话 就给你预约3天后的 不急的话 就会预约的比较靠后一些啊
你已经预约了啊?是给你个最早签证日期呢还是说规定哪天去签证?我打算这个月中下旬去预约
我的资料还没有准备,谁能给分清单我照着准备一下。多谢了。

E-mail@yahoo.com.cn
啊哈哈

你们好像是8个人吧

目标比较庞大

说不定能猜出。。。
我是昨天发的预约信 现在还没有回复我 一般多少时候回复啊 ?
求教一下西班牙预约签证的邮箱地址是什么呀,我属于上海
这周预约国庆期间的,回email 排在这个月底。。。

上海
请问,大约多久可以出签那?指面试以后。。。