中国新版驾照的使用+请修复一下老帖的图片显示问题

bozhaodong 来自论坛自驾版面
穷游里面的老帖子图片都看不了了 各位版主帮忙修复一下子啊~

比如 gw版主的 ”黑森林,有机会再开一圈!(含斯图附近Solitude皇宫,多图)“

图片看不了啊,还有一些老帖子的图片也看不了。

顺便说一下去德国的驾照问题 因为我在英国 所以咨询了一下德国驻北京大使馆关于中国驾照的问题 以下是官方回复的邮件:

只需要原始驾照+英文翻译就可以了,为什么是英文呢?这个问题我有咨询了一下租车公司,租车公司的回复是说:你要去很多国家,所以还是翻译成英文更通用。

Embassy of the Federal Republic of Germany

Beijing

Consular Section

Gz.: RK 5 SE

Your request / Chinese driving licence (new)

Dear Sir or Madam ,

following new regulations concerning the temporary use of Chinese driving licence in Germany please be informed that you can use the original licence together with a notarised translation of the Chinese licence. The translations can be issued by a be notarised by a Chinese notary public.

The legalisation by the German Embassy is no longer needed.

The information leaflet on this topic published by the Embassy will be updated accordingly.

Yours sincerely,

Mona Krems 柯梅娜

__________________________________________________

German Embassy Beijing

德意志联邦共和国大使馆

Legal and Consular Section 法律领事部

100600 Peking, Chaoyang Qu,

17 Dongzhimenwai Dajie 北京东直门外大街17号

Tel. / 电话 : (0086-10) 8532-9272

Fax / 传真: (0086-10) 6532-3557

e-mail / 电子邮件: rk-10@peki.diplo.de

Homepage /网页 : http://www.beijing.diplo.de
呀!升级了!

谢版主了!

关于版主的帖子:

“黑森林,有机会再开一圈!(含斯图附近Solitude皇宫,多图)”

图片的显示问题能否修复呢?

4月份去德国还等着参考呢~
是么?这个答复应该还官方的吧。我的驾照已经翻译成德文并公证了。