求助:巴黎里昂火车站的租车门店具体在什么位置(SIXT)?

winmy 来自论坛法国/摩纳哥版面
尊敬的客户,
您好,详细地址指示可查看确认书,里面有英文说明。
如果是Lyon Part Dieu Train Station,地址为:40 Bd Villette 69003 Lyon
指引路线:In the train station, follow the exit "ALPES", then turn on right after the FNAC shop, the Sixt branch is a few metres away.
如果是Lyon Perrache Train Station,地址为:14 Cours de Verdun 69002 Lyon
指引路线:At the train station, take the elevator or go down the stairs in front of the counters and follow the indications "Location de voitures". You will pick up your rental car at the Sixt branch, which is downstairs on the lower floor.
希望我们的解答能够帮到您!
详情可查看Sixt中国官网:https://www.sixt.cn/
谢谢!