新西兰随上随下巴士游,有了解的吗?

暴走小ge 来自论坛新西兰版面
大家好,明年打算去新西兰旅游,差不多3周,南北岛都玩,我不想在新西兰开车,所以打算进行巴士游。朋友推荐让我坐新西兰的随上随下巴士,我自己做了个调查,看了下其他人写的游记,发现Stray巴士挺好的,有没有谁去玩过呢?求建议?有没有什么推荐的通行证(他们家通行证太多,都不知道怎么选了)。真心求建议!在此先谢谢大家啦。他们家的网站: http://www.straytravel.com/cn/

我看了一下这个网站,pass不是很复杂,你就选这个MAX pass,按他们推荐的景点玩。我觉得挺贴心的。http://www.straytravel.com/explore-your-pass-options/hop-on-hop-off/national-passes/max-pass/

Stay at a wilderness loge in the bush at Raglan – overlooking New Zealand’s premier surf beach.

See glow-worms and do some amazing caving at Waitomo Caves.

Overnight stay on a Marae (Maori meeting house) in Mourea includes your accommodation, hangi (dinner), breakfast and unique cultural experience all for only $80.

Stop in at Rotorua to experience (smell) the geothermal activity and do extreme white water rafting.

Discover history and culture not yet touched by the hand of commercialism at our exclusive stop at Lake Aniwhenua.

Tongariro National Park (the volcanoes, Mordor and Mt Doom , NZ’s best one day walk the ‘Tongariro Alpine Crossing’).

Stay at award-winning conservation stop Whakahoro for wild, wilderness activities!

Wellington – NZ’s capital city, home to our national museum Te Papa.

Unique overnight and a free day in Abel Tasman National Park (walks, sailing and kayaking options in this stunning area).

Overnight at a beachfront retreat in Punakaikiand experience the remote and rugged West Coast.

Majestic Franz Josef glacier with a free day to hike and explore it.

Spend a few days in Queenstown - the adventure and party capital of NZ!

The stunning fiord of Milford Sound and historic Gunn’s Camp.

Stewart Island's natural untouched beauty and wildlife or the Catlins wilderness area for seals and remote scenery.

Stay at base of NZ's highest mountain Aoraki/Mt Cook.

High country sheep station in Lord of the Rings scenery at Rangitata.

Visit Kaikoura, for the awe-inspiring whale watching and wildlife spotting.