各位去泰国的同志们,求各位帮忙找一位亚航空姐,附照片

javen7 来自论坛版面
这事儿想起来真挺让我后悔,很感谢这位泰国的长发空乘MM,当时我护照丢了,是她帮我飞了好大的劲儿找到的,具体过车略去1500字,我要了她的联系方式以后有机会感谢她,但是很不幸,第二天在旅馆打包的时候找不到了。哭。。。

在这里借助强大的穷游论坛,希望能有做过这趟航班或是在亚航工作或是认识这位MM的兄弟姐妹帮我个忙,帮我要到她的联系方式,她认得我的,谢谢各位了,附图。

航班信息:亚洲航空

FD3029 从曼谷普吉岛

14 - 16 2月6号

dear all,

kindly help to look for one member of a flight crew who helped me find my passport at the bangkok airport.I want to thank her and I've already got her email and contact number later that day but unfortunately i've lost it before i started for another flight the next day.

Hereby i post this and hope anybody who knows this crew member or work at AirAsia could help me to find her, i would appreciate that a lot, thank you and god bless you all!

FD3029 from Bangkok to Phuket

14 - 16 on 6 Feb
名字不是印在胸口铭牌上啊,楼主拍的照片自己放大查下不就出来啦!本人4月普吉飞香港航班如果能看见这个空姐的话也会帮忙帮你带话啊,关键是照片太小了,发个高像素的上来可以让去的同学下载后给当地其他空姐看下!