谁住过佩萨河谷塔瓦内莱Torre Val Di Pesa Visconti,怎么样?

佩萨河谷塔瓦内莱的Torre Val Di Pesa Visconti有人住过吗?环境怎么样?卫生条件好吗?
Situated 25 km from Florence and 30 km from Siena, Torre Val Di Pesa Visconti offers accommodation in Tavarnelle in Val di Pesa. The property is 48 km from Montecatini Terme and free private parking is offered.

The kitchen has an oven and a fridge. Other facilities at Torre Val Di Pesa Visconti include a seasonal outdoor pool.

San Gimignano is 14 km from Torre Val Di Pesa Visconti, while Rapolano Terme is 47 km away. The nearest airport is Florence Airport, 27 km from Torre Val Di Pesa Visconti.