10月底去黄石公园,能进去吗?

辰軒之 来自论坛美国版面
看了很多帖子说10月底黄石公园就封园了,到底能不能进去呢?
去NPS的网页上看了,情况是这样的:October 9-Roads close to the public at Tower Fall to
Canyon Jct. and Long Lake via Beartooth Pass to the Montana Stateline.
(GATES CLOSE AT 8 A.M.).November 4-all park roads closed to the public at 8
a.m. except from the North Entrance to Upper Mammoth Terrace, and
Mammoth via Tower Junction to Northeast Entrance. Cooke City via Colter
Pass to the Long Lake gate is not maintained for wheeled vehicle travel.
黄石公园是全年开放的,但是十月底公园里面的服务设施就关闭的差不多了,计划形程的话参考下这个园内设施关闭时间表:http://www.nps.gov/yell/planyourvisit/open_closedates.htm
公园全年开放,黄石手册上2012年秋季道路关闭从10月9日开始,到11月4日除了the north entrance to Cooke City全部关闭。