弗卡诺Residence I Pagghiari怎么样?

Residence I Pagghiari位置好吗?周围有什么地标建筑吗?麻烦住过的人给些意见,谢谢啦
Set on the island of Vulcano, one of the Aeolian Islands, Residence I Pagghiari overlooks the black volcanic sands of Porto di Ponente. It offers apartments with patios and private gardens.

I Pagghiari Residence is set on the beach front, a 10-minute walk from the volcanic crater and the main harbour.

The apartments are decorated with traditional Aeolian furniture. Each one has free Wi-Fi and a fully equipped kitchen. A breakfast of homemade food can be delivered to your apartment each morning.
住过一次,非常棒,离火山坑 大约300米