关于巴塞罗那机场新通地铁的情况咨询

各位穷游达人,有没有听说巴塞罗那机场通地铁了哟?有没有什么交通信息,拨入地铁是怎么怎么经停哪些地方,在哪个航站楼搭乘,如何收费?
http://www.barcelona-airport.com/eng/transport_eng.php
Finally, the subway or "metro" connects both terminals of the Airport with Barcelona underground network since February 2016.The line is called L9 Sud. There are stops at T1 (inside the building) and T2 (outside the building, next to train station), in both cases follow the signs. The L9 Sud runs directly from Barcelona Airport to the South Entrance at Fira Gran Via (host of big venues like Mobile World Congress) Check this map of Barcelona city public transport. The bus routes are not included in this map.
巴塞罗那机场网站找的,好像就是说有吧
Charlemagn
擅长葡萄牙、西班牙、日本等地的问题
没有。有火车去Sants和Passeig de Gracia一线,可以用T10票,折合下来单程1欧不到。另外也可以坐机场大巴到加泰罗尼亚广场,大概是6欧的样子。
有轻轨,从航站楼出来要坐几站免费摆渡车,到了看线路图,问售票员就行,但是去市中心的话大巴更方便
谢谢各位的回答,但是我说的是地铁,也就是春节前刚通的,好像是地铁9号线,不知各位达人是否有这方面的信息?
初到巴塞罗那,如果你的目的地离西班牙广场或者加泰罗尼亚广场不远的话,机场大巴是第一选择。
汉堡包包
穷游资深精华作者,穷游精华Biu主
之前看到过介绍,主要是通往诺坎普球场