去广州意签面试,要求提供全程住宿确认函?急急

xieyiatsz 来自论坛版面
今天去了广州意签面试,我是一个人去意大利20天,10天在希腊,由于老公在希腊出差,是商务签,就是旅程的最后10天我在雅典和他在一起,但今天去面试的时候,签证怎么也不相信我是主要去意大利,就说,我为什么不办希腊签证,觉得我就是去希腊的,我说意大利的旅行计划我很早就计划了,跟我老公在哪里没关系,这次也是顺带后面去雅典玩几天,本来希腊可玩的地方不多,就那几个岛,没必要呆很久,反正签证官就是不愿意相信。现在要我提供所有在意大利订的酒店的确认单,Booking上的确认单无效,要直接从酒店去订,要求酒店提供“已付全款,不可取消”类似意思的确认函或传真件。

我在意大利一共订了5家酒店,已经直接通过网站预订,而付全款的有3家酒店了,但只有一家酒店的回信,是有“不可取消”的明确字样。而且其他两家酒店都有取消政策,也不知道这样子的东西,签证官认不认,现在护照已经交过去了,是延后处理,就等我补充这些付款证明了,太伤脑筋了,如果一定要有明确的“不可取消”的东西,我是不是得换别家酒店,去提这种“犯贱”的要求,还得有酒店愿意接受我这种“犯贱”要求才行。唉。。。我把之前付好款的酒店发的email确认函,发过来,请各位老大帮我斟酌一下。

Hotel Universo & Nord

Thank you for choosing our hotel Mrs. xxx Xxx.

The following Booking is confirmed:

Booking code: 170612-8A3Dxxxx

Arrival date: Sunday 17 June 2012

Departure date: Wednesday 20 June 2012

Nights: 3

Expected arrival time: 14

Adults and children over the age of 5: 1

Check in: 1 PM - Check out: 11 AM

RoomBed typePrice per

roomNumber of

roomsTotal

Single1 single bed

€ 294.001€ 294.00

Daily price

per room

17 Jun € 98.00

18 Jun € 98.00

19 Jun € 98.00

Total€ 294.00

The price includes: breakfast and service charge-inclusive, the city tax is not included

Name: Mrs. xxx

Surname: xxxx

Email: xxxxxxxx@gmail.com

Town/city: Shenzhen

Country: China

Telephone: 0086 137xxxx234

IP address: 80.245.170.174 - DATE: 25-05-12 - TIME: 1420 (GMT +1)

session id: v4p3299e1thi2t1k69n6egvmv3-xxxxxx

Card type: MasterCard

Number: ************xxxx

Expiry date: xx/xx

Cardholder: xxx xxx

CVC/CVV number: ***

We reserve the right to cancel the Booking if the data given are incorrect.

Cancellation policy:

Your Booking can be cancelled free of charge up to 04 PM of the day before your arrival. After this deadline the first night of stay will be charged on the credit card given as a guarantee. Any remaining nights will be paid at your departure.

** To change or cancel your Booking, please contact us only by fax +39 041 717070 or email info@hoteluniversoenord.com

Additional information:

- we can keep your luggage after before check-in and check-out time

- the front desk is open 24 hours-a-day

- porterage to the floor is available from 07 AM to 06 PM

- all of our rooms are NON-SMOKING

Hotel Universo & Nord

Lista di Spagna, 121 - 30121 Venezia

Tel: (+39) 041 715233 - Fax: (+39) 041 717070

Email: info@hoteluniversoenord.com
回复 1# xieyiatsz

奇怪,我也是上周拿到的意大利签证,都是Booking可取消的酒店,没问题的。领事馆这么苛扣要求你,说明他们怀疑你了。

洲际、雅高、喜达屋等酒店官网都有不可取消的酒店,而且更便宜。