英国签证重复交签证费,退款后领馆发了封邮件,英语不大好,哪位大虾能帮助翻译一下,谢谢

123233 来自论坛英国/爱尔兰版面
Please be informed that your refund request of RMB 840.00 has been authorised and sent to Worldpay for processing. The amount will be credited back to your account that you used for the visa payment within 28 days. Please take no further action during the 28 day period. If you submit a chargeback request this is likely to delay the processing of your refund and any future visa application.
请问一下我没有点击cancel appointment , 直接点的request refund 这个会有影响吗 ? 还有我 refund 的时间正好是办预约时间的前第五天,,好担心退不了啊。。。有没有我这种情况的,然后也退到款了?